Hi, maak kennis met de Fotokundige

Mijn naam is Maaike, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn partner in Alphen aan den Rijn.  Ik werk als verpleegkundige op de afdeling verloskunde van het Leids Universitair Medisch Centrum, ook bekend als het GeboorteHuis Leiden.

De combinatie van verloskunde en fotografie is voor mij perfect. Verloskunde heb ik altijd al bijzonder gevonden en fotograferen doe ik ook al langer. Mijn kracht is de verbinding tussen deze skills. 

Maaike Verhoef

EEN FOTOSHOOT BOEKEN?

Meer informatie over mij

Ik werk sinds 2016 als verpleegkundige op de verloskunde. Al veel langer fotografeer ik. In eerste instantie voornamelijk sport, zoals taekwondo, paardrijden en hockey.

In oktober 2019 kocht ik een nieuwe camera en ben ik van alles gaan fotograferen. Ik mocht allemaal zwangere vriendinnen en collega's op de foto zetten en kwam er achter dat ik die combi mega leuk vond. Vanaf dat moment ging het snel... Ik besloot om beide doelgroepen te splitsen en richtte een nieuw bedrijf op.

Onder de naam MaaikeVPhotography fotografeer ik nog steeds sport en in januari 2021 werd ' de Fotokundige'  geboren.

Met ' de Fotokundige' besloot ik mij helemaal te richten op alles rondom de zwangerschap, van het begin tot het einde. Van de zwangerschap, tot de geboorte en het fotograferen van pasgeboren baby's. 

Juist mijn achtergrond maakt het een bijzondere combinatie. Ik  heb kennis over de zwangerschap en heb bijna dagelijks pasgeboren kindjes in mijn handen. Geboortefotografie is een (bijzonder) vak apart. Door mijn ervaring kan ik rustig blijven en weet ik wat er komen gaat. Dit zal jou een veilig gevoel geven en de zorgverleners die voor jou zorgen zullen mij kennen. 

Mijn stijl is licht, puur en zacht 

My faves

Mijn vriendinnen

Mijn werk

Mijn partner

Ik hou van gezelligheid, borrels en dansen met mijn vriendinnen.

Van dit werk kun je toch alleen maar blij worden?

Samen met Sander ben ik gek op reizen. We willen dan ook eind 2021 op wereldreis.